Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται στο γυναικείο σώμα στους γλουτούς, στους μηρούς, στο υπογάστριο, στο στήθος και στα γόνατα. Βασικοί παράγοντες για τη δημιουργία της κυτταρίτιδας αποτελούν η κληρονομικότητα, η διατροφή, η έλλειψη άσκησης, η κατανάλωση αλκοόλ και η έλλειψη νερού στο σώμα. Ωστόσο, κυτταρίτιδα παρατηρείται και σε γυναίκες με ιδανικό βάρος και πολύ υγιεινό τρόπο διατροφής και ζωής. Στη Mediconcept μπορείτε να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα με διάφορους, αποτελεσματικούς τρόπους.

 

ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Με την επαναστατική αυτή μέθοδο, εγχέονται στις προβληματικές περιοχές ήπιες φαρμακευτικές ουσίες που διασπούν το λίπος, εξουδετερώνουν τη συσσώρευση τοξικών ουσιών, ελαχιστοποιώντας την κυτταρίτιδα. Κατά τη διάρκεια της μεθόδου

 • Διαλύονται και αφαιρούνται τα τοξικά εξωκυτταρικά στοιχεία
 • Βελτιώνεται η οξυγόνωση του ιστού
 • Ρυθμίζεται η φυσιολογική λειτουργία των λιποκυττάρων
 • Το δέρμα γίνεται λείο και μαλακό, χωρίς να φαίνεται σαν φλούδα πορτοκαλιού.

 

ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Με τη βοήθεια ειδικής τεχνολογίας, επιτυγχάνεται η διαδερμική διείσδυση φαρμακευτικών ουσιών χωρίς τη χρήση ενέσεων. Οι ήπιες ουσίες που εισχωρούν στο δέρμα

 • Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος
 • Ελαττώνουν τον όγκο των λιποκυττάρων
 • Ελαχιστοποιούν την κυτταρίτιδα
 • Βοηθούν στην απώλεια πόντων.

 

EXIMIA CONCEPT

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της, η μέθοδος αυτή εντοπίζει με ακρίβεια την κυτταρίτιδα και το συσσωρευμένο λίπος. Η μέθοδος ULTRAPORTION που βασίζεται στη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία εγχέει στο σώμα λιποδιαλύτες και αντικυτταριτιδικές ουσίες με τη βοήθεια ηλεκτροφόρησης της κυτταρικής μεμβράνης και με την εκπομπή παλμικών υπερήχων.  Έπειτα, με τη μέθοδο ENDOLIFT τονώνονται οι μύες και οι ιστοί. Ως αποτέλεσμα της θεραπείας:

 • Ελαχιστοποιείται η κυτταρίτιδα
 • Μειώνεται το τοπικό λίπος
 • Βελτιώνεται η κυκλοφορία αίματος και η οξυγόνωση της περιοχής
 • Τονώνονται οι μύες και οι ιστοί
 • Ανανεώνεται και βελτιώνεται η λειτουργία του λεμφικού συστήματος.

 

3D LIPO CAVITATION

Χάρη στην καινοτόμο θεραπεία υψηλής τεχνολογίας, το σύστημα υπερήχων καταστρέφει τη μεμβράνη λιποκυττάρων και αποδομεί το τοπικό λίπος.  Ταυτόχρονα βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος καθώς και η γενική εμφάνιση του δέρματός μας από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

 

ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Το ειδικό μηχάνημα λιπομασάζ διαθέτει δύο κυλίνδρους που κάνουν ειδικό μασάζ με αντιοξειδωτικές και λιποδιαλυτικές ουσίες οι οποίες διεισδύουν στον οργανισμό και επαναφέρουν τα λιπαρά οξέα στην κυκλοφορία για να αποβληθούν.  Ως αποτέλεσμα:

 • Ανακατανέμεται το λίπος
 • Μειώνεται ο όγκος των λιποκυττάρων
 • Βελτιώνεται η λεμφική κυκλοφορία και η κυκλοφορία του αίματος
 • Ελαχιστοποιείται η κυτταρίτιδα.

 

3D LIPO ENDORF

Οι ραδιοσυχνότητες προσφέρουν μια επαναστατική θεραπεία για ανανέωση και σύσφιγξη του σώματος και απαλλαγή του από την κυτταρίτιδα. Η θεραπεία βασίζεται σε μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας το οποίο μεταφέρει ενέργεια μέσω ραδιοσυχνοτήτων σε διάφορα επίπεδα του δέρματος.

Η θεραπεία αυτή

 • Πετυχαίνει ανανέωση του δέρματος
 • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
 • Ελαχιστοποιεί την κυτταρίτιδα
 • Δρα χωρίς τη χρήση ενέσεων
 • Δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας.

 

FUSIOMED

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης είναι μια νέα τεχνική κατά την οποία με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος νεκρώνονται τα λιποκύτταρα, αφού πρώτα εκτεθούν σε ψηλή θερμοκρασία και έπειτα σε ψύξη. Ως αποτέλεσμα η κυτταρίτιδα όλων των τύπων μειώνεται δραστικά και άμεσα χωρίς επεμβάσεις, χωρίς ενέσεις και χωρίς πόνο.

 • Μπορεί να εφαρμοστεί σε κοιλιά, μηρούς, γλουτούς, γόνατα και χέρια
 •  Οι δύο κεφαλές του μηχανήματος, επιτρέπουν την ταυτόχρονη θεραπεία σε δύο περιοχές του σώματος
 • Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες
 • Δεν δημιουργούνται βλάβες στους γύρω μυϊκούς ιστούς, στα νεύρα και στα οστά
 • Δεν χρησιμοποιούνται χημικές ουσίες για την καταστροφή των λιποκυττάρων
 • Προσφέρει οριστικό αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται επανάληψη.

 

COAXMED

Πρόκειται για μια εξειδικευμένη μορφή τεχνολογίας που βασίζεται σε μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα που φέρει θεαματικά αποτελέσματα στην απάλειψη της κυτταρίτιδας και τη σύσφιγξη.

Η ραδιοσυχνότητα διεγείρει τον ιστό με τη δημιουργία θερμότητας, έτσι

 • βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος
 • απελευθερώνεται κολλαγόνο

 

Η θεραπεία είναι

 • ανώδυνη
 • γρήγορη και άμεση, χωρίς χρόνο αποθεραπείας

 

SPA ANTICELLULITE TREATMENTS

Στο Mediconcept προσφέρεται μεγάλη ποικιλία θεραπειών με ειδικές μάσκες σώματος και φυσικά προϊόντα που σας βοηθούν να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος, καθώς χαλαρώνετε. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι σε θέση να σας συμβουλέψει για την κατάλληλη θεραπεία σύμφωνα με τις ανάγκες του σώματός σας.

 

ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, επιταχύνει την επούλωση των πληγών, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, διαλύει το τοπικό λίπος, σταματάει την τριχόπτωση και «σιδερώνει» τις ρυτίδες. Το carboxytherapy είναι μία θεραπεία που κερδίζει συνεχώς έδαφος στον τομέα της δερματολογίας, καθώς το εύρος των εφαρμογών της καλύπτει τόσο παθήσεις του δέρματος, όσο και των μαλλιών, καθώς και προβλήματα αισθητικής.

Γεννήθηκε στα βασιλικά spa της Γαλλίας το 1932, όπου διαπιστώθηκε ότι όταν οι ασθενείς έκαναν μπάνιο σε νερά πλούσια σε διοξείδιο του άνθρακα, παρουσίαζαν ταχύτερη επούλωση των πληγών. Πλέον, στην Ευρώπη και την Αμερική εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση των ραγάδων, της κυτταρίτιδας, των υπερτροφικών ουλών, των ρυτίδων, των μαύρων κύκλων, αλλά και της αλωπεκίας.

Το carboxytherapy επωφελείται επί της ουσίας μιας φυσιολογικής διαδικασίας του οργανισμού: τη χρήση οξυγόνου για την αποβολή διοξειδίου του άνθρακα. Χορηγούνται λοιπόν στα σημεία του προβλήματος ακίνδυνες δόσεις διοξειδίου του άνθρακα, με στόχο την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή, καθώς το αίμα είναι ο φορέας του οξυγόνου. Η καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση προκαλεί την αγγειογένεση νέων αιμοφόρων κυττάρων στα επίμαχα σημεία, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η εξωτερική όψη της επιδερμίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διοξείδιο του άνθρακα – σε αντίθεση με το μονοξείδιο – δεν είναι τοξικό για τον οργανισμό. Τον βάζει μονάχα στη διαδικασία να αυξήσει τη ροή του οξυγόνου στέλνοντας ερυθρά αιμοσφαίρια για να «συλλάβουν» τα περίσσια μόρια CO2 και να τα μεταφέρουν στους πνεύμονες προκειμένου να αποβληθούν με τις επόμενες εκπνοές. Καθώς λοιπόν η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος, οι ουλές, οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, οι ρυτίδες και οι ραγάδες ευθύνονται εν μέρει στην κακή κυκλοφορία του αίματος, η υποδόρια χορήγηση διοξειδίου του άνθρακα αποτελεί μία πέρα για πέρα φυσική θεραπεία.

Ανασχηματισμός του κολλαγόνου επιτυγχάνεται και στην περίπτωση της κυτταρίτιδας, ενώ παράλληλα το διοξείδιο του άνθρακα συμβάλλει και στη διάσπαση των λιπωδών κυττάρων που ευθύνονται για το τοπικό πάχος και εντείνουν την αντιαισθητική όψη «φλούδας πορτοκαλιού». Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα και στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων, καθώς μία μικρή δόση διοξειδίου του άνθρακα στο κάτω βλέφαρο τονώνει την μικροκυκλοφορία στην περιοχή, βελτιώνει το δίκτυο των τριχοειδών αγγείων, αντικαθιστά το μελανό χρώμα με έναν πιο υγιή ροζ τόνο και προσφέρει έτσι ένα πιο ξεκούραστο βλέμμα.

Πιο ξεκούραστη, φρέσκια και νεανική εμφανίζεται η επιδερμίδα και στα σημεία όπου χορηγείται διοξείδιο του άνθρακα, προκειμένου να καταπολεμηθούν οι λεπτές γραμμές έκφρασης αλλά και τα βαθύτερα σημάδια του χρόνου. Το carboxytherapy χρησιμοποιείται ακόμα και για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Οι υποδόριες ενέσεις διοξειδίου του άνθρακα προκαλούν αγγειοδιαστολή (δηλαδή άνοιγμα των μικροσκοπικών αιμοφόρων αγγείων), που επιτρέπει την ενισχυμένη θρέψη του τριχωτού της κεφαλής με αποτέλεσμα να σταθεροποιείται η τριχόπτωση και να ευνοείται η τριχοφυΐα.

Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια της εν λόγω θεραπείας, δεν υπάρχει κανένας γνωστός κίνδυνος που να έχει συνδεθεί με τη χρήση του carboxytherapy. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι οι ενέσεις διοξειδίου του άνθρακα χρησιμοποιούνται με ασφάλεια εδώ και πολλά χρόνια για τη διευκόλυνση ενδοσκοπικών επεμβάσεων στην κοιλιακή χώρα, ενώ εγχέονται και απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος από επεμβατικούς καρδιολόγους στο πλαίσιο συγκεκριμένων διαγνωστικών και θεραπευτικών μεθόδων.

Μία μέση συνεδρία διαρκεί από 15 έως 30 λεπτά, ο ασθενής νιώθει μονάχα μία ελαφρά πίεση στην περιοχή, και μοναδική πιθανή παρενέργεια είναι η εμφάνιση μικρού μώλωπα στο σημείο της ένεσης. Σε γενικές γραμμές, απαιτούνται από τέσσερις έως δώδεκα θεραπείες ανάλογα με τη φύση και την έκταση του προβλήματος, ενώ συχνά συστήνονται και μερικές επαναληπτικές συνεδρίες ανά εξάμηνο για την εδραίωση των αποτελεσμάτων. Άλλωστε η αιώνια νιότη δεν μπορεί να επιτευχθεί εν μία νυκτί!

 

ΜΑΣΑΖ

Στο Mediconcept προσφέρεται μεγάλη ποικιλία θεραπειών μασάζ, όπως αντικυτταριτιδικό, λεμφικό, θεραπευτικό, χαλαρωτικό, κλπ, από εξειδικευμένο προσωπικό και ειδικούς φυσιοθεραπευτές, οι οποίοι είναι σε θέση να σας συμβουλέψουν για την κατάλληλη θεραπεία σύμφωνα με τις ανάγκες του σώματός σας.