Για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, ενός τόσο επίμονου προβλήματος που απασχολεί για ιατρικούς αλλά και αισθητικούς λόγους χιλιάδες ανθρώπους, γνωρίζουμε ότι τις περισσότερες φορές ένα μόνο είδος θεραπείας δεν είναι αρκετό. Έτσι, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε συνδυασμό θεραπειών για να αντιμετωπίσουμε το επίμονο πρόβλημα. Πλέον, με ένα μηχάνημα κοσμητικής ιατρικής, το 3D Lipo το οποίο συνδυάζει τρεις πολύ γνωστές θεραπευτικές αγωγές για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, επιτυγχάνουμε το σωστό συνδυασμό.

Υπάρχουν επιστημονικά μυστικά;

Στην ιατρική μυστικό θεωρείται ο συνδυασμός θεραπειών ο οποίος μπορεί να εγγυηθεί ασφαλέστερο και γρηγορότερο αποτέλεσμα.

Τρεις μέθοδοι σε ένα μηχάνημα: Μια τρισδιάστατη (3D) αντιμετώπιση του προβλήματος που λόγω του συνδυασμού, συντελεί στο μέγιστο αποτέλεσμα για τη διαχείριση και αντιμετώπιση των λιποκυττάρων σε τοπικό επίπεδο.

Οι τρεις αυτές μέθοδοι, Cavitation, Cryolipolysis (Κρυολιπόλυση) και οι ραδιοσυχνότητες (RF) εφαρμόζονται διαδοχικά ή παράλληλα σε πρωτόκολλα. Έτσι, αντιμετωπίζουν εξατομικευμένα τόσο σε επίπεδο περιοχής όσο και σε επίπεδο ατόμου, βάση ιατρικού ιστορικού, το τοπικό πάχος και είναι ικανές να μειώσουν τα λιποκύτταρα στην περιοχή ή στις περιοχές που δρουν. Παράλληλα, επιτυγχάνονται αποτελέσματα που αφορούν την κυτταρίτιδα και την σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή.

  Medical Services
Θεραπείες Σώματος
  Beauty Services
Θεραπείες Προσώπου