Ριζική αποτρίχωση στο στήθος χωρίς πόνο και σπυράκια

Μια ευαίσθητη περιοχή για οποιαδήποτε μορφή αποτρίχωσης, και ιδιαίτερα επιρρεπής σε ερεθισμούς και μολύνσεις. Το ξύρισμα στο στήθος οδηγεί σε συχνούς τραυματισμούς, καθώς οι τρίχες συχνά γυρνούν προς τα μέσα δημιουργώντας θυλακίτιδα και η περιοχή ερεθίζεται με το συνεχές ξύρισμα.

Επίσης η αποτρίχωση με κερί είναι όχι μόνο ιδιαίτερα επίπονη αλλά και μικρής διάρκειας. Το πλεονέκτημα του laser Αλεξανδρίτη Arion 2 είναι ότι ακόμα κι αν δεν επιθυμείτε ολική αποτρίχωση στο στήθος σας μπορείτε απλά να αραιώσετε την τριχοφυΐα όσο εσείς επιθυμείτε.

Αντίθετα με όσα υποστηρίζουν οι γνωστοί αστικοί μύθοι η laser αποτρίχωση στο στήθος δεν πονάει.

Είναι μία εντελώς ανώδυνη μέθοδος καθώς κατά την εφαρμογή του laser παρέχεται στην περιοχή κρύος αέρας ενώ αν η ανοχή σας στη δυσφορία είναι μικρή υπάρχει πάντα η επιλογή να χρησιμοποιηθεί αναισθητική κρέμα.
Η αφαίρεση των τριχών με παραδοσιακά μέσα είναι αυτή που σίγουρα πονάει.

Το ξύρισμα στο στήθος οδηγεί σε συχνούς τραυματισμούς, οι τρίχες συχνά γυρνούν προς τα μέσα και δημιουργούν θυλακιτιδα και η περιοχή ερεθίζεται με το συνεχές ξύρισμα.

Επίσης και η αποτρίχωση με κερί, στο ευαίσθητο αυτό σημείο, είναι ιδιαίτερα επίπονη αλλά και μικρής διάρκειας συγκριτικά με το laser Αλεξανδρίτη Arion 2 που προσφέρει ριζική αποτρίχωση.

Φροντίζουμε να είναι όλα υπό έλεγχο

Το πλεονέκτημα με το laser Αλεξανδρίτη Arion 2 είναι ότι ακόμα κι αν δεν επιθυμείτε συνολική αποτρίχωση στο στήθος σας μπορείτε να αραιώσετε την τριχοφυΐα σας και έτσι η περιοχή να είναι μονίμως φροντισμένη. Ακόμη, με την αποτρίχωση θα αναδειχθεί η γράμμωση σας.

Για ένα περιποιημένο και βελούδινο δέρμα που θα χαίρονται να το αγγίζουν και που θα νιώθετε άνετα να το επιδεικνύετε, η μέθοδος laser Αλεξανδρίτη Arion 2 είναι η ιδανική.

  Medical Services
Θεραπείες Σώματος
  Beauty Services
Θεραπείες Προσώπου